Welkom op onze website

Kinderen
Bereid je serieus voor op de Citotoets of oefen verder met wat je ook op school leert: gratis.

Ouders
Aanvullende materialen vindt u in onze webwinkel.

Kies je groep

  •               
  •               

Citotraining

Citotraining voorkomt ondermaats presteren. De uitslag van elke Citotoets moet zo goed mogelijk weergeven wat uw kind kan.

Leerlingen worden tegenwoordig twee keer per jaar getoetst voor het Leerling Volg Systeem (LVS). Daarnaast krijgen zij in de laatste groepen te maken met de Entreetoets en de Eindtoets.

Om ondermaats presteren te voorkomen, kunt u uw kind opgeven voor een Citotraining. In een Citotraining wordt geoefend met recente Citotoetsen en worden de onderdelen die niet sterk blijken te zijn, bijgeschoold. Tevens maakt uw kind kennis met de verschillende soorten vraagstellingen van de Citotoets, waardoor het met meer zelfvertrouwen aan de toets kan beginnen.

Dennis en Naomi (ouders):
"Onze zoon Jesse (11 jaar) haalde elk jaar goede cijfers voor de methodegebonden toetsen, maar de scores op de Citotoetsen bleven achter. Gelukkig zijn de Citoscores na het volgen van een Citotraining nu ook goed en heeft Jesse uiteindelijk het schooladvies gekregen, waar wij allen een goed gevoel bij hebben."

Ga ook voor de beste score: de score die helemaal past bij uw kind. Laat uw kind op deze website oefenen of contacteer een bijlesgever/Citotrainer bij u in de buurt.

Bijles/ Professionele Remedial Teaching


Kan uw kind een steuntje in de rug gebruiken? Dan kunt u een bijlesgever of professionele Remedial Teacher in uw provincie raadplegen. Bijlesgevers zijn veelal studenten, die in dienst zijn van een bijlesbureau. Remedial Teachers zijn echte professionals, die het leren (weer) aantrekkelijk proberen te maken en weten hoe ze het leerniveau van elke leerling kunnen verhogen.