Goed begrepen 7
Begrippen bij dit boek:
2 Aardappels
Begrippen (lijst kopi�ren en plakken in het eerste vak van een oefening op deze pagina)
| de knol# |
| pureren, de puree# |
| de akker# |
| verbouwen# |
| consumeren, de consumptie# |
| exporteren# |
| in twee fasen# |
| krokant# |
| een snufje zout# |
Waarschuwing: als je (per ongeluk) niet de hele lijsten kopieert en plakt, kan dat leiden tot verkeerd oefenen!
Betekenissen (lijst kopi�ren en plakken in het tweede vak van de oefening)
| dik deel van een wortel van een plant# |
| fijnmalen, fijngemalen aardappels# |
| stuk grond van een boer# |
| planten op de akker laten groeien# |
| opeten of drinken# |
| het verkopen van bijvoorbeeld aardappels aan een ander land# |
| in twee stappen# |
| knapperig (hard en toch breekbaar)# |
| een klein beetje zout# |